Tabung Kawen ;)

GA Tersempoi !

Assalamualaikum. Holaa peeps! 



I'm joined sis Yana

Anyone yang nak join jugak pon boleh. Until 10 June hokay :)


Let see the simple dimple syarat :


Follow blog - It's SUNAT. Up to you nak follow ke tak. Tiada paksaan.


Like page Audrra Blossom - It's WAJIB !


 Lepas 'like', sila tulis 'saya nak hadiah dari Audrra Blossom' dan letak link blog anda di ruang komen untuk post berkenaan GA tu.

Dah settle ?? Then comment kat entri GA  !


Ok done ! Good luck !!


Tak payah pelik. Da memang comel pon. ^^



Hai , nama kita Shuhada. Ahaha. Kita comel gile dooooo. Geliii. Hewhew.
Ekceli bukan aku yang comel , doodle kat atas ni yang comel gileee. 
Thanks to Apit for this cuties doodle. Hikk. Lepas ni boleh join lagi. Heee :D


Muchas gracias Fizgraphic Dot Com



Segmen : Doodle Nama Saya Part 2



Nama : Shuhada
Warna : Plum ( #B93B8F )

Tag : Opet / Mugmerah




Blog alyzafisol.com Giveaway

 



Shu tag : Solehah / Sheda / Jie

Anyone yang nak join pon ter-amat dialu-alukan :)


Last day : 15 of Mei