Tabung Kawen ;)

GuGurl GiveAway by Anis Athia



Another GA yang aku da join.
Ehemm , terasa nak join ??
Klik je banner. Tak susah pon :)


Contest Blog Comel + Oh-Seem by Norsyuhada Binti Johan



Join contest blog comel ni even blog aku xde la comel mane. Haha

Nak join klik banner :)


Tag : Linda / Lina / Ruby


Till then , boii :)


segmen by Cik Buaya : follow rakan blog sambil menang topup

Okay.
Untuk ke-dua kalinya dalam tahun 2012 ni aku join lucky draw..
Uhuk3


Nak join klik banner.


Banner tu sangat comel ok. Haha. debab je buaya tuu. Aummm :D


Lucky Draw RM 100

Ehem..Hai..salam..
Dah berabad tak update blog satu ni..
Kali ni nak masuk Lucky Draw RM100 from blog My Own Lil Story..
Saje cuba nasib. Ade rezeki , Alhamdulillah. 




Anyway , sape nak join klik je banner ye.
Sah sampai 31 May 2012.

Till then , boiii :)